Karaoke di tenghari Khamis

Aku pun tak paham camna Tessa leh arrange karaoke waktu bekerja camni. Yang peliknya ramai pulak yang follow… heheh aku pun tak terkecuali la.. 1st time dalam hidup aku berkaraoke. Selama ni ada simpan niat gak, tapi harini dah tercapai.

Memang happening la.. dengan hingar bingar yang membuatkan aku pening tapi aku sangat enjoy. Ermm nak bagitau.. korang perasan tak speaker dalam bilik Redbox tu jenama apa? Haa…. mesti tak perasan punyer la… Korang tau nyanyi jer . Hahhahah! Ok.. kat sini ada sedikit gambar peristiwa di tempat kejadian. Sila klik sini untuk Album Penuh.


Leave a Reply