Mono Potraits


Selama ni aku minat la kat potraits yang style yg ala ala gelap camni. Pastu masa tengok kat majalah Digital Camera, baru aku tau nama dia. Ia dipanggil mono potraits. Haa, camnilah dia..cam yg aku buat nih. Aku tak tau la cara yg aku buat ni betul ke tak? Aku buat dengan main level pic ni kat photoshop. Mungkin ada cara lain yang lebih professional atau lebih mudah.

setelah bertanya di sifoo.com, barulah aku tau cara sebenar buat efek yang camni.

Aku suka buat style yg camni sbb nmpak macam gaya professional.. Sesuai utk publish kat dalam majalah tak?
dengan isu terkini dan berkaitan la. heh!

Leave a Reply