3 Gambar yang aku suka.

1st

Orang panggil gambar style camni adalah silhouette. Ejadfotopoyo ada panggilan baru untuk gambar camni, selulit katanya hahahaha! Ni gambar aku ngan wife aku masa kat kundasang lebih kurang pukul 4.30 petang.

Gambar ni aku dah print sebesar 30×20 inch dan diframekan dan digantung kat pejabat tempat aku bekerja.
Me & U by ADZRIL SEJAHTERA (kadsekeping)) on 500px.com

2nd

Gambar style ni aku tak pasti nak panggil apa. Tapi yang pasti aku suka suasana dan keadaan terang dan berwarna warni dalam gambar ni. Gambar ni pun aku dah print dan diframekan.

Night Market by ADZRIL SEJAHTERA (kadsekeping)) on 500px.com

3rd

Style gelap camni aku suka. Dalam kegelapan ada cahaya di tengah-tengah.

7e & Orange by ADZRIL SEJAHTERA (kadsekeping)) on 500px.com
Ketiga-tiga gambar kat atas ni dirakam menggunakan fuji X100. Sejak ada fuji X100 ni aku lebih kerap shoot gambar-gambar waktu malam atau dalam erti kata lain low light. Semacam ada satu kepuasan yang amat dalam yang sukar diungkap dengan kata-kata.

Leave a Reply