Cara senang cari kereta sewa di Kota Kinabalu Sabah

Sewa kereta di Kota Kinabalu adalah perkara pertama bagi mereka yang nak datang bercuti ke Sabah. Nak cari pemandu rasa macam mahal pulak kan? Elok la sewa kereta dan drive sendiri sekitar Kota Kinabalu, Kundasang, Ranau dan kalau nak lebih ekstrim mungkin boleh sampai ke Sandakan dan Tawau.

Jadi kat sini aku nak senaraikan nombor untuk dihubungi untuk mendapatkan tempahan kereta sewa di Kota Kinabalu Sabah.

Cari kereta Sewa Murah di Kota Kinabalu

Saga Putih Auto di Kundasang

Cara senang cari kereta sewa di Kota Kinabalu SabahPertama sekali, aku pasti kebanyakan orang yang datang ke Sabah mesti nak kereta yang disewa tu dihantar terus ke Airport kan? Ye lah, takkan la nak cari premis tempat sewa kereta tu untuk ambik kereta.

Memang banyak kos lah, tak pasal2 nak cari bas untuk ke tempat kereta sewa atau paling tak best kena cari teksi pulak. Fret not, korang boleh dapat kereta sewa sejurus korang jejak kaki kat Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu.

Buat masa ni aku cuma ada 2 nombor untuk dihubungi untuk dapatkan perkhidmatan kereta sewa yang kereta dihantar terus ke airpot.

Dua orang ni iaitu 0138933348 (ct) dan 0168432069 (wan) bersedia hantar kereta ke airport.Kalau nak tanya2 dulu pun boleh.

Kalau nak sewa kereta Saga Auto ke, nak Axia ke, Viva ke boleh la hubungi diaorang ni, ingat ye diaorang akan hantar kereta terus ke airport dan ambil balik kereta tu pun kat airpot. Tapi kalau korang lebih selesa kat tempat lain selain airpot pun boleh, boleh bincang punya.

Dari semasa ke semasa aku akan update nombor telefon kereta sewa kat Sabah untuk kemudahan orang yang nak bercuti ke Sabah ni. Yang penting semua nombor telefon ni boleh dihubungi dan latest. Yang penting boleh pilih harga sewa kereta dari yang bajet khas untuk 2 orang sampailah ke bajet untuk family punya kenderaan.

Call je diaorang ni cakap dapat nombor dari blog adzril.com, tahu lah tu diaorang. Selain call boleh jugak Whatsapp/sms kalau korang pemalu.

Setakat ni itulah 2 senarai nombor kereta sewa di Sabah untuk dihubungi bagi mendapatkan perkhidmatan kereta sewa yang murah kat Sabah. Nanti kalau ada lagi aku akan tambah dan update kat sini. Yang penting korang puas hati dan rekemen kat member2 lain yang nak datang ke Sabah.

Rekeman sekali artikel aku ni okey.Aku rekemen dua nombor untuk dapat servis kereta sewa ni pun sebab aku percaya kat kedua-dua ni. Jadi selamat bercuti di Sabah dan harap korang happy dengan percutian korang.

Summary
Article Name
Cara senang cari kereta sewa di Kota Kinabalu Sabah
Description
Nak kereta sewa yang dihantar terus ke airport memang boleh hubungi nombor ini.
Author
Publisher Name
The Adzril.com
Publisher Logo

3 Comments

Leave a Reply