Lari Fokus

Kebelakangan terasa macam lari fokus.

Nak tambahkan follower dan Likers Page Facebook, tapi follower tu bukanlah list berkualiti.

Nak naikkan Subscriber Youtube, tapi terleka tak buat konten bermanfaat.

Dah buat konten bermanfaat untuk earning Youtube Adsense, terlupa yang kumpul database lagi penting.

Lebih hebat, terleka tak update blog dengan konten berkualiti.

Ya, begitulah hidup kita dipesongkan dengan doa-doa yang kita cipta sendiri.

Bila Tuhan nak memakbulkan, kita cipta doa baru. Fokusnya di depan, seharusnya terus harmoni dengan kejadian.

Tapi kita kan manusia, sentiasa terleka.

Sentiasa Lari Fokus.

2 Comments

    • Adzril

Leave a Reply