Baju Pengantin Design Meriah Oleh Designer Fatimah Mohsin

Pereka baju pengantin dari Singapura, Fatimah Mohsin memang betul-betul seorang yang saya kira bersemangat tinggi dalam mereka pakaian Pengantin.

Kalau tahun lepas beliau berjaya buat fashion show di Mandarin Oriental Kuala Lumpur untuk rekaan pakaian pengantinnya, tahun ini beliau datang lagi untuk rekaan baru yang lebih awesome.

Maksudnya apa?

Pada saya rekaannya diterima oleh rata-rata Masyarakat Melayu yang suka design baju pengantin yang meriah dan corak yang bukan simple.

Masa berborak dengan Fatimah Mohsin sendiri, beliau cakap yang Masyarakat Melayu suka design yang detail untuk majlis kahwin. Berbeza dengan masyarakat Cina yang lebih suka design simple untuk majlis resepi mereka.

Jadi untuk melebarkan sayap dalam industri Fesyen ini, Fatimah Mohsin mengatur langkah membesarkan lagi pengaruhnya ke Malaysia.

Fatimah Mohsin merancakkan lagi industri Fesyen baju pengantin dengan rekaan-rekaan yang unik dan semestinya nampak mewah.

Tahun lepas punya awesome, tahun ni pun awesome jugak.

Macam biasa, Aisyah Aziz menambahkan lagi aura dalam pertunjukkan fesyen Fatimah Mohsin tahun ini.

Iklan kejap

Jarang-jarang kita nak nampak artis pakai pakaian pengantin membuat persembahan pentas. Ke saya yang tak pernah nampak? hehehe

Tahniah sekali lagi untuk team Fatimah Mohsin.

Leave a Reply