EZbuy dengan JD.com dan Mogujie

Dunia ni makin berevolusi. Kalau dulu kita nak shopping barang mesti nak kena keluar start enjin kereta, hadap jem, cari parking.

Memandangkan dunia makin maju, kita kena sama-sama berevolusi makin bijak.

Banyak perkara perlu dikorbankan kalau shopping gaya lama tu. Masa dan tenaga yang paling ketara. Itu antara kontra lah. Yang kebanyakan dari kita tahu.

Sekarang ni banyak je platform online (atas talian) jual beli untuk mudahkan urusan kita jual beli.

Platform EZbuy nampak kemas

Jadi kita dapat jimat masa untuk buat perkara lain yang lebih penting.
Pada pendapat saya, sebab itulah zaman sekarang ni orang panggil zaman yang pantas, yang lambat akan ketinggalan.

Berbalik kat cerita platform membeli barang atas talian tadi. Kalau mengikut statistik yang dilaporkan The Sun Daily, Malaysia menyumbang paling banyak pembelian atas talian yang mencecah USD15 Billion secara keseluruhan.

Ye guys, penyumbang terbesar adalah dari Malaysia.

Sebab apa?

Sebab makin banyak platform untuk jual beli yang muncul atas talian ni. Antara salah satunya adalah platform EZBuy.

Macam biasalah, banyak barang kita boleh dapatkan dalam laman web EZ Buy ni. Dari pakaian, gajet elektronik, kelengkapan rumah dan banyak lagi. Sebut je nak apa, kira macam onestop untuk semua golongan.

EZ Buy ni dah cukup meriah la sebelum dengan pelbagai barangan, ditambah pulak sekarang bergabung dengan platform JD.com & Mogujie.

Makin meriah dan rambang mata la nak skrol barang untuk dibeli ni.
Kalau menurut perhatian saya, barang-barang yang dijual lebih murah berbanding kalau kita beli secara offline.

Dah la murah, jimat masa dan tenaga pulak tu. Dan yang penting tak payah susah-susah nak cari parking kereta atau nak bayar Uber.

Jimat duit, masa dan tenaga.

One Response

Leave a Reply