Download GB Whatsapp

Penafian: Saya bukan pencipta GBWhatsapp. Ianya dibangunkan oleh Omar (Orang Arab). Saya hanya berkongsi kepada anda Apps ini.

Pastikan anda menggunakan Android untuk mendownload file ini.

Sekiranya anda mendapatkan url download ini dari orang lain selain saya, mohon Whatsapp saya di O1O6OO9966 dan perkenalkan nama. Untuk saya hantar file update. Kalau tak, memang tak dapat file update.

Jangan tanya kenapa saya tak bagi update GBWhatsapp kepada anda sekiranya anda tak save nombor saya.

Selepas Download, Install Apps ni seperti biasa.

Ingat, tak perlu buang/uninstall Whatsapp lama, sebab GBWhatsapp tak ganggu pun sistem Whatsapp rasmi.

Download GB Whatsapp 1
DOWNLOAD

Tonton video ini untuk Cara Download dan Install GB Whatsapp

Gunakan nombor lain untuk GBWhatsapp ni, jangan guna nombor Whatsapp sedia ada.

Nanti Whatsapp sedia ada terkeluar dan mintak verify semula nombor pulak.

Tapi kalau nak guna hanya satu Whatsapp, boleh je gunakan nombor yang anda ada.

Kalau nak gunakan nombor lama dan nak pindahkan mesej kat Whatsapp lama ke GB Whatsapp, ikut cara backup dan restore mesej Whatsapp yang saya sediakan.

Kalau takde nombor lain boleh klon nombor simkad anda untuk mendapatkan nombor baru.

Tengok tutorial untuk dapatkan virtual number tu kat video bawah ni.

Atau kalau nak sim onexox, boleh Whatsapp saya 0106009966.

Apa kelebihan GBWhatsapp? Boleh baca di Kelebihan GBWhatsapp.

Download GB Whatsapp 2

Rating Pembaca
[Total: 0 Average: 0]