Panduan Terlarang

Panduan TERLARANG GB Whatsapp

Panduan Terlarang 1
Amaran dan Peringatan

  • Panduan seharusnya digunakan untuk perkara yang positif sahaja.
  • Sebarang penggunaan dengan cara yang negatif dan mengganggu pengguna lain adalah TIDAK DIGALAKKAN dan atas risiko sendiri.

Pengenalan (Wajib Baca)

  • Panduan terlarang ini adalah manual penggunaan aplikasi GB Whatsapp.
  • GB Whatsapp bukan aplikasi tambahan untuk Whatsapp Official. Ianya berdiri sendiri dan mempunyai kegunaan yang sama seperti Whatsapp asal.
  • Boleh diinstall pada phone yang sudah ada Official Whatsapp dan perlu menggunakan nombor yang berlainan dari Whatsapp Official (Identiti berbeza).
  • Hanya boleh diinstall pada sistem Android sahaja.

Panduan TERLARANG GB Whatsapp mengandungi..

  1. Panduan download GB Whatsapp (Versi asal Omar)
  2. Cara install versi yang betul step by step
  3. Cara dapatkan nombor baru tanpa sim untuk GB Whatsapp (sekiranya mahu menggunakan 2 Whatsapp dalam 1 phone)
  4. Cara lock aplikasi GB Whatsapp
  5. Cara sorokkan chat yang mempunyai tahap kerahsiaan tinggi (atas risiko sendiri)
  6. Cara lumpuhkan sistem sorok chat supaya kelihatan seperti tidak sorokkan apa-apa chat (Gunakan untuk kebaikan sahaja)
  7. Cara lumpuhkan sistem panggilan Whatsapp (Voice dan Video)
  8. Cara nyahaktifkan sistem GB Whatsapp (sekiranya tidak mahu diganggu ketika layan game Online tujuan lain)
  9. Set sistem auto reply chat mengikut kata kunci ( Contain, Equal, All)
  10. Cara sorokkan bluetick untuk pihak penerima mesej ( Sebelah pihak sahaja)
  11. Gagalkan fungsi Delete Message (Delete for Everyone) yang dilakukan oleh penghantar mesej kepada anda atau dalam Group.
  12. Teknik Schedule mesej yang kreatif dan berkesan.
  13. Nak keluar group Whatsapp sebab terganggu, tapi nanti kawan kecik hati? Saya tunjukkan caranya tanpa perlu keluar group.
  14. Yang paling penting, cara update GB Whatsapp dengan cara paling mudah.

dan banyak lagi..

Siapa patut dapatkan Panduan TERLARANG GB Whatsapp ni?

tak kiralah anda seorang…

Peniaga, atau pemilik produk atau agen dalam sesuatu perniaggan yang nak automasikan sistem chat

Yang suka bersosial atau gamer yang tidak mahu diganggu ketika bermain game.

anda perlukan Panduan TERLARANG ini.

kenapa panduan ini TERLARANG?

  • Tidak sesuai untuk mereka yang hanya nak suka-suka menggunakan apps GB Whatsapp ini tanpa tujuan yang solid.
  • Tidak sesuai bagi mereka yang suka sembunyikan chat skandal dari pasangan masing-masing (panduan ini akan membongkar taktik ini, pasangan anda mungkin tahu taktik anda)
  • Dilarang menggunakan panduan ini untuk tujuan yang tidak baik. Baik dari segi penggunaan dalam perniagaan (spamming) atau personal.

Mahal ke Murah Panduan TERLARANG ni?

Nama panduan pun dah terlarang kan? Dah tentu la harganya premium. Untuk penyediaan panduan lengkap menggunakan GB Whatsapp ni mula-mula saya bercadang untuk letak harga RM90.

Tapi saya tahu, ada yang betul-betul perlukan panduan ini untuk tahu cara paling selamat dan mudah untuk download GB Whatsapp.

Jadi saya letak harga paling rendah yang tak masuk dek akal.

RM90
RM33

Ya! RM33 sahaja dan saya akan naikkan bila-bila masa sekiranya perlu untuk menjadikan pengguna Gb Whatsapp ini eksklusif.


DAPATKAN SEKARANG

Rating Pembaca
[Total: 0 Average: 0]