RENJANA

Posted by

Sejak layan Drama Teman Lelaki Upahan, saya mula suka lagu Noh – Angin Kencang.

Kini disusuli dengan Single terbaru Noh. Renjana.

Lepas tu mula lah saya dengar semua lagu Noh, memang best. Kecuali lagu rap yang Noh nyanyi masa dalam kumpulan Mix.

RENJANA
Song: Noh Salleh
Lyrics: Rahne Putri

Noh Phrofile Enterprise
bookings :: [email protected]

Nak mintak tolong bagi rate 5 bintang untuk artikel ni kat hujung artikel. Terima kasih.

Lirik Renjana – Noh

Yang kujaga
hanyalah semua
rasa cinta yang kau semat dalam dada

Yang kupinta
hanyalah semua
senyumanmu membawaku dalam surga

Romansa cahaya
di mata yang mencinta

Oh renjana
menggelora
menyeduh hangatnya
jiwa sepi air mata
tertukar bahagia,
dalam sengat kerinduan
kau bawa aku ke sana

Romansa yang fana
di mata yang hampa

Rating Pembaca
[Total: 0 Average: 0]

One comment

  1. noh salleh mmg bakat yg rare kita ada currently kat malaysia ni bro, kalau ikutkan lagu renjana ni kalau masuk muzik2 mestilah boleh jadi juara lagu, tapi standard noh bukan kat juara lagu, dia patut lebih besar lagi, lagipon kalau masuk juara lagu silap2 separuh akhir pon tak masuk, ntah apa la ada kat dlm fikiran juri tu , yg peliknya depa tu pon composer gak, camana cara depa pilih dan terlepas pandang ek, angin kencang dulu patut juara kot,lagu tu dah la orginal dan chording and arrangement yg gila babs pastu dalam masa yg sama melodi sedap , juri pulak bukan calang2 orang, antaranya aidit alfian etc, so memang ada persoalan kat situ, sampai runner up pon tak rasa, memang menyedihkan industri hiburan kat malaysia ni, tu baru citer pasal angin kencang, belum lagi biar seribu, bunga di telinga, sang panikam semua tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *