Sorok Mesej Whatsapp Tanpa Lock Apps

Posted by

Tak perlu nak sorokkan applikasi Whatsapp, nampak obvious pulak. Sebenarnya ada cara untuk sorok mesej Whatsapp.

Biasanya fungsi ni sesuai digunakan untuk elak orang baca mesej-mesej tertentu dari orang tertentu.

Wah bahaya ni!

Terserah anda untuk menilai sama ada fungsi ini untuk kebaikan atau keburukan. Video ini terangkan caranya.

Whatsapp ini adalah versi GBWhatsapp. Tak sama dengan official punya. Dapatkan GBWhatsapp percuma dari saya sekarang.

Nak mintak tolong bagi rate 5 bintang untuk artikel ni kat hujung artikel. Terima kasih.

Sorok Chat Whatsapp

Rating Pembaca
[Total: 0 Average: 0]

11 comments

    1. Betul. Benda rahsia (berkaitan kerja dan laporan sulit) pun biasa org sorokkan.

      So lepas ni pasangan tau la nak cari kat mana kalau ada mesej rahsia.

  1. Maaf nk tya sy da save no tuan , sbb sy nk chat untuk GBWS . tp suami gi blok no tuan .Sy syak die ade kol tuan wktu sahur td no 018 .Ad x cara lain yg bole sy dptkn GbWs tu ..Aduii arap bole bntu ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *