Vivadea Design Sendiri Tudung Inner dan Selendang.

Nak inner neck yang selesa dan berkualiti? vivadea.com lah tempatnya. Bukan inner neck je ada, tudung Syria shawl/selendang pun ada. Semua tudung dan selendang ni bukan dibeli secara borong di Jalan TAR tapi ianya adalah hasil jahitan ekslusif oleh tailor yang dipercayai oleh vivadea.

Keunikan yang terdapat pada tudung dan selendang dari vivadea ini adalah kebanyakkan daripadanya dihiasi dengan manik selain menggunakan material kain yang sangat berkualiti. Manik yang dipilih bukanlah manik dari Taiwan ataupun China, tetapi manik daripada Jepun yang tampak lebih bersinar dan memang tahan lama. Pemilihan material kain juga sangat diambil kira kerana keselesaan para pemakai adalah penting.


Harga yang ditawarkan di vivadea sangat berpatutan dan berbaloi dengan material dan kemasan yang terdapat pada tudung dan selendang itu sendiri. Rata-rata pelanggan yang pernah membeli tudung dan selendang dari vivadea ini berpuas hati dan memberikan maklumbalas yang positif.

Update bulanan vivadea untuk MAC 2012

Vivadea mempunyai kelasnya yang tersendiri dari segi kualiti, keunikan, harga dan designnya. Pada mereka yang sudah menyedari kewujudan dan mengenali vivadea ini pasti bersetuju dengan saya tentang perkara ini. Jom beramai-ramai like fanpage vivadea di facebook.com/vivadea.