Tempah plate FF Putrajaya

Nombor pendaftaran kenderaan Putrajaya siri FF telah tamat sesi bidaan pada 20 Mei 2023. Tempahan plate FF Putrajaya sudah boleh dibuat bermula 6 Jun 2023. Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan siri FF ini boleh menghubungi Adzril Magicalips di talian O1O6OO9966 untuk urusan tempahan.

Baki siri FF selepas bidaan

Siri FF Putrajaya telah dibida paling banyak semasa sesi bidaan berlangsung. Bidaan siri FF ini adalah yang tertinggi dalam sejarah bidaan nombor pendaftaran kenderaan iaitu sebanyak RM34 juta jumlah bidaan keseluruhan dari 34,032 orang pembida. Dalam 34,032 itu seramai 8,348 orang telah memenangi bidaan.

Jadi bermaksud, dari 9,999 nombor yang dibuka untuk bidaan, sebanyak 8,348 nombor telah berjaya dibida. Maka baki nombor plate siri FF selepas bidaan adalah sebanyak 1,651 sahaja lagi.

Sambutan tempahan plate siri FF Putrajaya

Selepas tamat sesi bidaan siri FF pada 20 Mei 2023, tempahan untuk sisi FF ini dibuka pada 6 Jun 2023. Suasana kaunter tempahan semasa siri ini dibuka menjadikan ramai berpusu-pusu untuk mendapatkan siri FF ini. Rata-rata bagi mereka tak kisah dapat nombor apa pun asalkan dapat siri FF.

Harga plate FF

Harga tempahan plate FF berbeza dengan siri Putrajaya yang lain. Harga tempahan termasuk upah saya ambil RM800.

Pilihan nombor FF yang masih ada

Memandangkan baki siri FF adalah sangat sedikit, pilihan nombor adalah sangat terhad. Walaubagaimanapun, anda masih boleh pilih nombor yang masih available dengan menghubungi saya di talian O1O6OO9966.

Tempahan selain plate FF masih dibuka. Anda boleh membuat tempahan untuk plate Putrajaya bagi siri yang lain seperti FA, FB, FC, FD dan FE. Sayang sekali single F sudah habis dijual. Namun bagi saya, FF adalah pengganti single F walaupun jumlah yang masih avaiable adalah terhad.