Pakej Percutian Ke Sabah Harga Paling Rendah Murah

Sebenarnya mana satu yang berbaloi ni? Nak bercuti ke Sabah sendiri atau ikut pakej percutian? Saya ada pandangan saya sendiri.

Kalau nak percutian lancar, seeloknya ambil pakej. Saya nak rekemen pakej percutian Sabah untuk;

  • Day trip – Paragliding di Ranau
  • Pakej 3 hari 2 malam (Kota Kinabalu, Kundasang, Ranau)
  • Pakej 4 hari 3 malam (Kota Kinabalu, Kundasang, Ranau, Pulau)
  • Pakej aktiviti lasak (Kayak, ATV, Paragliding)
Nyaman sungguh kat Kundasang ni. 🙂

Pakej bercuti ke Sabah ni ada yang termasuk tiket kapal terbang dan ada juga yang harga tak termasuk tiket kapal terbang. Jadi boleh customize dan adjust ikut bajet masing-masing.

Itinerary pakej percutian ke Sabah

Jadi itinerary pakej percutian ke Sabah ni akan termasuk beberapa lokasi dan tempat yang best kat Sabah ni.

Silap-silap tempat yang anda tak pernah dengar pun ada, antaranya;

  • Rumah Terbalik
  • Jambatan Gantung Tamparuli
  • Pekan Nabalu
  • Desa Dairy Farm (Kundasang)
  • Poring Hot Spring (Ranau)
  • Arnab Village
  • Strawberry Research Farm
  • Mesilou Cat Village
  • Sosodikon Hill
  • Maragang Hill
  • Bus Cafe
  • Cowboy Town
  • Masjid Terapung
  • Kokol Haven Resort
  • Peak of Hope

Sebenarnya banyak lagi tempat yang best kat Sabah ni.

Harga pakej yang murah dan rendah tapi eksklusif

Macam yang saya bagitau tadi, pakej percutian Sabah ni boleh dicustomize mengikut kesesuaian anda.

Dalam pakej percutian Sabah ni, harga adalah termasuk;

  • Penginapan (Yang pasti selesa dan bersih)
  • Pengangkutan
  • Pemandu
  • Sarapan pagi yang sedap
  • Bayaran masuk ke tempat lawatan.

Yang nak buat family trip memang sesuai sangat kalau korang bercuti ke Sabah dengan pakej yang ada. Pasti best!

Kenapa perlu ambik pakej percutian kalau nak bercuti kat Sabah ni? Salah satu sebabnya senang tak perlu nak fikir nak cari tempat makan yang sedap sekitar Kota Kinabalu Sabah atau mana tempat yang best untuk dikunjungi.

Jadi kalau anda berminat nak tahu lebih lanjut harga dan pakej percutian ke Sabah ni, boleh Whatsapp saya O192O61966 untuk keterangan lanjut.

Tak boleh nak reveal harga kat sini, sebab harga murah nanti pesaing marah. hihi!

2 Comments

  1. Kalsom abu
    • Adzril

Leave a Reply