Tempah plate FFF Nombor Pendaftaran Istimewa (NPI)

Putrajaya melancarkan Nombor Pendaftaran Istimewa (NPI) untuk tahun 2024 iaitu plate FFF. Siri ini khas dibuka untuk ditambah ke keluarga siri NPI sebelum ini iaitu Malaysia, M_M (Malaysia Merdeka), dan GOLD. Tempahan akan dibuka 2 Jun 2024 selepas tamat sesi bidaan pada 15 Mei 2024. Untuk tempah plate FFF anda boleh menghubungi saya di Whatsapp O1O6OO9966 (Adzril Magicalips PLT).

Pemilihan nombor

Pemilihan nombor pendaftaran untuk siri FFF ini adalah berdasarkan baki nombor yang tidak dibida pada sesi bidaan. Senarai nombor yang tersedia boleh didapati dari saya. Buat masa ini senarai tidak akan diletakkan dalam blog ini untuk memastikan ianya sentiasa dikemaskini.

Nombor yang tidak ada

Untuk nombor istimewa, golden, popular dan 2 digit memang tidak ada melainkan ada pemilik yang ingin menjual nombor jenis berkenaan. Contoh nombor berkenaan adalah seperti berikut;

  • 111 – Golden 3 digit
  • 1111 – Golden 4 digit
  • 1212 – Istimewa
  • 1122 – Istimewa
  • 1221 – istimewa
  • 121 – istimewa 3 digit
  • 8055 – popular
  • 1305 – popular

Untuk kategori popular, banyak lagi nombor yang saya tak senaraikan. Kebiasaannya nombor itu dianggap popular kerana mungkin mengandungi turutan tuah (ong) dan core number yang menarik. Saya pernah kongsikan dalam artikel Nombor plate popular.

Harga nombor plate FFF Putrajaya

Untuk harga adalah RM850 RM750 untuk semua nombor 4 digit selain yang disebut di atas. Harga yang disebutkan sudah termasuk upah. Anda hanya perlu hantar salinan pdf yang saya berikan kepada Sales Advisor (SA) atau kedai motor untuk tujuan pendaftaran.

Walaubagaimanapun harga yang saya berikan tidak semestinya sama dengan runner lain. Mungkin ada yang lebih tinggi atau sebaliknya. Anda boleh pilih servis dari preferred runner anda yang trusted.

Trusted runner

Saya telah berurusan dengan pelanggan yang berminat dengan nombor plate Putrajaya sejak siri FC iaitu pada tahun 2019. Anda boleh rujuk perkongsian saya berkaitan topik dan perkongsian maklumat nombor plate Putrajaya di blog Rengking.com atau di blog ini sendiri.

Testimoni dan feedback pelanggan sebelum ini

Ada banyak testimoni dan feedback positif yang saya terima. Tak dinafikan ada juga pelanggan yang meragui saya pada awalnya. Antara testimoni yang sempat saya Screenshot boleh dirujuk di Feedback Tempahan plate Putrajaya.

Nombor untuk dihubungi

Sekiranya anda berminat untuk tempah plate FFF Putrajaya, atau siri lain seperti FB, FC, FD, FE, M_M, Malaysia, GOLD dan siri untuk Negeri-negeri lain, boleh hubungi saya (Call atau Whatsapp) di talian O1O6OO9966.