Beli SIM Onexox Online (2 Langkah Mudah)

Bagi pengguna yang berminat untuk beli sim Onexox, boleh beli melalui saya atau beli terus secara online.

Beli Sim Onexox Prepaid Online

Kalau nak beli simkad Onexox Prepaid, boleh klik pada link Onexox Prepaid Online dan pilih nombor. Kalau nak kekalkan nombor, boleh tekan butang SWITCH OVER dalam link tu.

Semua urusan pendaftaran dilakukan sendiri oleh pelanggan. Dan pelanggan perlu buat verifikasi/pengesahan bila simkad tu dah sampai nanti.

Beli Sim Onexox Black Online

Sama jugak yang macam Prepaid tadi, untuk beli sim Onexox Black hanya perlu klik link Onexox Black Online. Lepas klik boleh pilih nombor dan plan black yang ada atau kalau nak kekalkan nombor dari telco lain boleh klik pada butang SWITCH OVER.

Sama jugak urusannya macam Onexox prepaid tadi, pelanggan perlu isi sendiri segala maklumat yang diperlukan untuk tujuan pendaftaran.

Penghantaran Simkad Online

Semua sim Onexox Prepaid atau Black yang dibeli secara online akan dipos terus ke alamat pelanggan oleh pihak Syarikat Onexox.

Sejurus dapat simkad, pelanggan perlu membuat pengesahan pemilikan simkad tu. Prosedur ni kira untuk mengesahkan pelanggan itu wujud.

Aktifkan simkad Onexox Prepaid dan Black secara Online

Proses ni dipanggil pengaktifan sim. Pelanggan perlu masuk ke laman web XOX.com.my dan klik pada link pengaktifan.

Beli simkad Onexox dari Dealer

Selain cara beli secara online, pelanggan jugak boleh beli dari dealer Onexox yang sah. Cara ini nampak macam oldskool tapi masih tetap efisyen sebab dealer boleh bagi cadangan terbaik kepada pelanggan sama ada perlu guna Onexox Prepaid atau Black.

Untuk urusan pembelian simkad Onexox secara Online atau direct dengan saya, boleh Whatsapp ke O1O6OO9966. Nak tanya sebarang kemusykilan berkaitan Onexox pun boleh. 😉