Perkhidmatan sewa backhoe jentolak sekitar Lembah Klang

Ada beberapa kerja yang manusia boleh buat tanpa sebarang bantuan alat atau jentera besar. Tetapi sesetengah kerja manusia perlukan Jentolak Backhoe atau traktor untuk memudahkan kerja. Untuk kerja-kerja yang memerlukan backhoe, anda boleh sewa backhoe atau jentera rata tanah ni beserta pengendali.

Selain menjimatkan masa, ianya juga demi menjaga kesihatan badan kita.

Sekiranya anda memerlukan perkhidmatan meratakan tanah menggunakan backhoe atau excavator, anda boleh hubungi saya di talian O192O61966.

Selain dari kerja-kerja meratakan tanah, servis lain yang boleh dibuat adalah:

Membongkar: Backhoe digunakan untuk membongkar dan menggali tanah, batu, dan bahan-bahan lain.

 1. Memuatkan: Memuatkan bahan seperti tanah, kerikil, pasir, atau bahan-bahan lain ke dalam trak atau kenderaan pengangkut/lori lain.
 2. Penghancuran: Dengan alat yang sesuai, backhoe boleh digunakan membantu menghancurkan struktur kecil atau memecahkan konkrit dan asphalt.
 3. Pengendalian Bahan (Demolition): Backhoe boleh mengendalikan dan memindahkan bahan-bahan di kawasan pembinaan atau kawasan lain dengan bantuan dan kekuatan hidrauliknya.
 4. Pembentukan: Selain dari meratakan permukaan, backhoe boleh digunakan untuk membentuk dan meratakan tanah untuk mencapai kecerunan dan tahap tertentu.
 5. Pemboran: Dengan menggabungkan mata bor, backhoe boleh mengebor lubang untuk tiang pagar, papan tanda, atau tujuan lain.
 6. Pembersihan: Membersihkan kawasan dengan membuang pokok-pokok, semak, dan halangan lain untuk tujuan pembinaan atau landskap.
 7. Membenam Tiang: Membenam tiang ke dalam tanah, berguna dalam kerja pembinaan dan asas.
 8. Angkat: Walaupun tidak sekuat kren, backhoe boleh mengangkat dan memindahkan objek yang agak berat menggunakan lengan hidrauliknya.
 9. Pemasangan Paip: Backhoe digunakan untuk menggali parit untuk meletakkan paip seperti paip air, paip kumbahan, atau saluran utiliti.
 10. Landskap: Backhoe boleh digunakan untuk membentuk dan menghias landskap, membuat kolam, teres, dan ciri-ciri lain.
 11. Pembajakan: Backhoe boleh dengan cekap menggali parit untuk tujuan pengairan atau sistem saliran.
 12. Pelupusan sampah: Membuat lubang untuk menanam sampah di kawasan rumah persendirian.

Sekiranya anda memerlukan khidmat dan servis untuk tujuan-tujuan di atas, boleh hubungi saya di O192061966.

backhoe for rent
Backhoe in action!

Antara kerja-kerja yang boleh Jentolak atau Backhoe lakukan adalah ratakan tanah untuk tujuan membuat rumah. Selain tu jentolak atau backhoe ini jugak boleh digunakan untuk korek/mengorek lubang bagi tujuan penimbusan sampah atau membuat kolam ikan.

Tak kurang juga yang menggunakan backhoe untuk membersihkan sistem perparitan.

meratakan tanah guna backhoe
Jentolak parking steady

Untuk memiliki backhoe adalah agak kurang efisien apabila kerja yang dilakukan bukan kerap pun. Ye la bukan selalu kita nak ratakan tanah.

Dan bukan selalu jugak kita nak buat kolam ikan. Selain dari itu kita perlukan cara pendu Backhoe yang betul. Tak semua orang mempunyai kebolehan pandu Jentolak backhoe ini.

in klang service
Rata tanah guna backhoe
buat kolam ikan renang

Bagi yang perlukan Perkhidmatan traktor Jentolak di sekitar lembah Klang (tak semua tempat) untuk ratakan kebun atau tanah bagi tujuan pembinaan rumah atau tujuan pertanian boleh la hubungi saya di O192061966.

Call sekarang untuk deal harga servis yang berpatutan sekarang!