Masih Boleh Chat Walaupun dah Kena Block

Posted by

Biasalah kita berkawan ni kadang-kadang ada salah faham. Mulalah nak block kat Whatsapp. Mungkin salah satu pihak ni masih nak chat dengan orang yang block dia. Tapi masih boleh chat walaupun dah kena block ke?

Ye boleh.

Bukan trick hack pun. Cuma manipulasi sistem dalam Whatsapp ni.

Macam yang saya terangkan dalam video saya dalam Youtube, kalau betul-betul serius sebenarnya ada banyak cara untuk menghubungi seseorang tu.

Boleh je SMS, call, Telegram, Messenger, LINE. Betul tak?

Nak mintak tolong bagi rate 5 bintang untuk artikel ni kat hujung artikel. Terima kasih.

Kenapa masih nak fokus pada alasan tak boleh nak Whatsapp sebab kena block?

Mungkin dia jenis peminat tegar Whatsapp.

Jadi saya kongsikan;

Cara untuk chat dengan orang yang dah block kita di Whatsapp.

Mintak tolong sahabat korang, buat 1 group khas antara anda dan orang yang block anda.

Mintak dia masukkan nombor anda dan orang yang block anda tu ke dalam group tu.

Dan minta sahabat korang tu left group tu dan biarkan korang berdua dalam group tu.

Ok. Sekarang dah boleh chat.

Simple kan?

Stay cool.

 

Rating Pembaca
[Total: 0 Average: 0]

3 comments

  1. Hari tu dapat wassap dari mat salleh mana tah rasanya da block dia tapi baru2 ni dia wassap lagi…Mcm mana ya supaya tak diganggu.Scammer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *