Offer Khas Untuk Pengguna Baru Onexox

Kepada mana-mana user yang baru bertukar ke Onexox, ataupun yang baru guna sim Onexox, korang berpeluang dapat offer ni.

Offer Data PERCUMA.

Orait,

Antara pakej Data Season Pass (atau kita panggil FAT) yang korang boleh beli adalah;

  1. Data 10gb dengan harga RM50 (FAT10)
  2. Data 5gb dengan harga RM30 (FAT5)
  3. Voice (minit panggilan) 333 minit dengan harga RM30 (FATVOICE)

Biasanya data 10gb atau 5gb atau minit panggilan 333 minit hanya dijual waktu HappyHour je.

Happy Hour pulak bukan hari-hari ada. Kadang tu seminggu sekali je Onexox akan offer.

Jadi kelebihan untuk user baru, korang boleh beli mana-mana pakej data tu, atau kesemua sekali (10gb,5gb dan voice 333 minit) dalam masa 2 minggu.

“Alah, mahal la data 10gb harga RM50”

Oh ye, Seasonpass ni maksudnya boleh disimpan dan dikongsi.

Jadi, data Season Pass adalah data yang boleh disimpan, dan dikongsi dan dibawak kedepan selamanya.

Telco lain ada ke data yang boleh disimpan dan dibawak ke depan selamanya?

Tawaran Khas untuk User Baru.

Tak cukup dengan 10gb tu (atau 5gb), user baru akan diberikan data sebanyak 10gb secara PERCUMA okey.

kalau beli 5gb, dapat lah data PERCUMA 5gb.

Data yang percuma ni (10gb dan 5gb) perlu dihabiskan dalam masa sebulan. Dan akan terus diaktifkan sejurus user baru beli pakej data seasonpass yang saya sebutkan tadi.

“habis tu, camna dengan data yang saya beli tadi? Yang 10gb tadi?”

Oh, data yang tu disimpan dalam season pass.

Atau umpamanya disimpan dalam stor.

Bila nak guna, user perlu aktifkan.

Tapi jangan pulak aktifkan banyak-banyak.

Pilih la portion yang kita rasa kita boleh habiskan.

Data paling rendah yang user boleh aktifkan dari season Pass adalah 500mb untuk sebulan.

Diikuti 1gb untuk sebulan, 2gb untuk sebulan dan 5gb untuk sebulan.

“Camna kalau tak sampai sebulan, data seasonpass yang saya aktifkan tu habis?”

Kalau dah habis, langgan je lah yang baru. Ataupun, masa dapat notifikasi ‘Penggunaan telah mencapai 80%’ boleh add data. Kena pastikan tempoh aktif data lama lagi. Jangan pulak cycle data habis lagi 1 hari user pergi ADD data 5 gb. Haruuu…

“Sebab apa?”

Sebab data yang telah diaktifkan tapi tak dihabiskan akan burn.

So, elok la aktifkan sikit-sikit.

Iklan kejap

Jadi, camna?

User baru, nak ambik pakej yang mana?

Summary
Article Name
Offer Khas Untuk Pengguna Baru Onexox
Description
Untuk setakat waktu artikel ini ditulis, onexox memang bagi offer baik punya untuk pengguna baru. Kalau ada perubahan pun, trust me, ianya akan lebih baik.
Author
Publisher Name
Adzril.com
Publisher Logo

2 Comments

    • Adzril

Leave a Reply