Kelebihan Onexox Black B10, Fleksibel Sangat

Kalau sebelum ni saya sibuk dok terangkan value Onexox Prepaid, tapi sekarang saya faham sesuatu tentang Onexox Black B10 ni. Saya nampak kelebihan dan kekuatan Plan Onexox Black B10, fleksibel sangat macam beli tiket Air Asia. hehe.

Kelebihan Onexox Black B10

Ni cerita pengalaman seorang kawan yang nak tukar talian ibunya dari Tunetalk ke Onexox.

Dia cakap nak Onexox Prepaid, sebab nanti tak perlu pening pasal nak topup. Sebab Onexox Prepaid kan ada tempoh sah aktif (validity) 2 tahun 4 bulan.

Tekan play Untuk audio ni kalau lebih suka mendengar dari membaca 🙂

Ye memang betul. Tapi…

Iklan

Saya mula bagi konsultasi mana yang terbaik.

Saya tanya kat member ni. Adakah ibunya guna data (internet) untuk Whatsapp dan urusan lain?

Dia cakap ada.

Terus saya cadangkan untuk ibunya ambil plan Onexox Black B10.

Tapi kenapa? Dia tanya.

Senang je, kalau mak awak pakai Onexox Prepaid, nanti dia perlu aktifkan data dari Seasonpass yang mana nanti mak awak akan rasa benda ni leceh.

Bukan saya nak cakap guna Onexox Prepaid nak aktifkan data tu tak bagus.

Cumanya pada pendapat peribadi saya, ada benda yang lebih baik (Onexox Black B10) kenapa tak nak gunakan?

Lebih senang.

Lebih praktikal.

Lebih menjimatkan.

Case Closed Alhamdulillah

Sebulan RM10 je komitmen kot.

Closed another B10 dan Alhamdulillah saya dapat membantu orang lain untuk berjimat dan mengoptimumkan penggunaan smartphone mereka.

Korang camna?

Bagitau saya plan mana yang komitmen serendah camtu dah boleh bring foward semua data dan minit panggilan?

Saya sambung lagi kelebihan dan kehebatan plan Onexox Black B10 pada artikel terbaru. Jemput baca ye.

Iklan

Kalau jawapannya takde, mohon bertukar ke Onexox sekarang dengan Whatsapp saya O1O6OO9966.

Leave a Reply