Minit panggilan habis, boleh buat call?

Posted by

Soalan minit panggilan habis ni sudah semestinya datang dari user Onexox Black B10. Boleh buat panggilan lagi ke kalau minit dah habis?

Kalau user Onexox Prepaid tanya soalan ni, memang nak kena ketuk dahi tu haha. Kalau Onexox Prepaid, walaupun minit panggilan (dalam SeasonPass) habis, masih boleh buat call kalau masih ada kredit.

Kalau takde kredit, tak boleh la buat call.

Minit panggilan Habis, Onexox Black

Sekarang ni kita bahas tentang User Onexox Black.

Sekiranya minit panggilan habis, masih boleh buat call dengan caj 15 sen seminit.

Nak mintak tolong bagi rate 5 bintang untuk artikel ni kat hujung artikel. Terima kasih.

Caj ni akan dimasukkan ke dalam Current Usage (Penggunaan terkini) sebelum ianya dimasukkan ke Amt Due bila tarikh cycle tiba.

Had Limit Hutang Untuk User Onexox Black

Berapa had boleh guna?

Ok, caj 15 sen seminit kan?

Berapa banyak boleh guna?

Kalau user B10, maka boleh guna atau boleh berhutang (advance) sampai RM10 sahaja.

Kalau B39+20 boleh berhutang call sampai RM berapa pulak?

Uhuk!

Onexox Black B39+20 Unlimited Call la sayang.

Call la mana-mana phone yang dari telco lain. Cakap la sampai lebam. Unlimited.

Jadi kalau berminat nak tukar ke Onexox Black B39+20 (dulu dikenali sebagai B59) boleh Whatsapp saya tanpa segan silu O1O6OO9966.

Ok2,

Jadi penyelesaian pantas untuk User Onexox Black B10 ni adalah selalu pantau stok minit panggilan dan data.

Kalau dah kurang atau habis boleh beli minit panggilan bila ada Happy Hour atau beli dari user Onexox lain yang ada stok minit panggilan lebih.

Nak beli dari saya pun boleh. Takde hal.

Rating Pembaca
[Total: 1 Average: 5]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *