Onexox Black Postpaid atau Prepaid?

Biasalah tu kalau masih ada yang keliru dengan Onexox Black ni Postpaid ke Prepaid?Mana tak nya, kalau postpaid dah kenapa kena beli topup kat 7e pulak untuk kredit?

Kalau prepaid, kenapa ada plan bulanan pulak macam postpaid?

Itulah, dah bagitau yang Onexox Black ni unik. Kalau dah bukan Postpaid, bukan jugak prepaid, jadi nak panggil apa pulak kan?

Saya panggil, ini adalah plan Hybrid. Kiranya Onexox Black ni Hybrid la. Sebab dia gabungkan ciri-ciri prepaid dan postpaid.

Cara Bayar Bil Onexox Black

Ini punya topik pun sudah saya kupas la kat artikel cara bayar bil onexox black. Tapi saya memang suka ulang-ulang benda yang sama.

Nak mintak tolong TINGGALKAN KOMEN untuk penulisan ni kat hujung artikel dan share artikel ni kat facebook atau twitter boleh? Terima kasih sangat2.

Biar melekat dalam otak.

Caranya beli topup Onexox / XOX kat 7E, lepas tu topup la nombor Onexox Black tu dengan pin topup tu.

Nanti sistem akan tolak secara automatik dari jumlah yang kita topup pada tarikh cycle bil kita.

Selain dari topup untuk nombor sendiri, boleh jugak topup untuk nombor Onexox orang lain.

Bila tempoh nak bayar bil Onexox Black

Kalau Onexox Black kita tu didaftarkan pada 1 Januari, maka tarikh pemotongan kredit untuk pembayaran bil Black adalah pada 1 haribulan pada bulan berikutnya, iaitu 1 Februari.

Ianya dipanggil cycle date.

Kalau anda register Onexox Black pada 13 Januari, maka pada 13 Februari sistem akan tolak kredit yang kita topup tadi.

Camtulah caranya.

Beli Topup Onexox kt 7E atau guna XOX Fast

Kalau tak nak beli topup kat 7E, Petronas, Shell atau mana-mana kedai topup, anda boleh je mintak saya tolong topupkan.

Whatsapp saya O1O6OO9966 untuk sebarang urusan berkaitan Onexox

Caranya bank in kat saya jumlah yang anda nak topup, dan saya akan topupkan direct.

Tapi nak lagi senang topup/bayar bil tanpa mengharapkan sesiapa dan malas keluar rumah, boleh topup guna XOX Fast.

Boleh la baca artikel saya cara topup atau bayar bil black guna XOX Fast.