Wajib Beli Welcome Deal Onexox Prepaid?

Memang setiap pengguna yang baru bertukar ke Onexox Prepaid (MNP) atau yang baru beli nombor Onexox Prepaid wajib beli Welcome Deal Onexox ni. Bermula 1 Ogos 2020, syarat untuk dapat tempoh sah 2 tahun 4 bulan bagi MNP (kekalkan nombor) dan SP (Starter Pack) adalah dengan membeli mana-mana pakej Welcome Deal.

Untuk sebarang urusan dan pertanyaan berkaitan Onexox, anda boleh Whatsapp saya di nombor O1113346188 sahaja. O1O6OO9966 tidak lagi diguna untuk urusan Onexox.

Boleh ke kalau tak nak beli welcome deal ni?

Boleh. Takde masalah langsung. Tapi nanti simkad hanya dapat tempoh sah 30 hari sahaja. Jadi setiap bulan perlu topup RM30 untuk pastikan simkad aktif.

Kalau topup RM10, maka dapat la 10 hari tempoh sah. Elok guna Onexox Black B10 kalau camtu. Harga untuk plan Onexox Black B10 cuma RM10.60 sahaja sebulan. Dapat 1GB data dan 20 minit panggilan.

Sebagai dealer, bukan semata-mata nak kejar keuntungan sebenarnya. Saya rasa bertanggungjawab untuk bagi pengguna selesa dan suka dengan plan Onexox Prepaid yang ada tempoh sah panjang. Kadang-kadang kesian pada mereka yang tak tahu pun ciri-ciri Onexox Prepaid yang ini.

Jadi mereka yang tak tahu, akan topup setiap bulan. Lepas tu rasa terbeban dan cakap semua telco sama.

Jadi sekiranya anda baru bertukar ke Onexox Prepaid atau baru beli nombor Onexox Prepaid, beli lah welcome deal. Untung berganda. Whatsapp saya O1113346188 untuk dapatkan simkad onexox Prepaid atau Black anda sekarang.