Data 20GB dengan Harga RM30 Untuk Welcome Deal Onexox

Terbaru, berita gembira untuk pengguna baru Onexox Prepaid. Anda kini boleh membeli data 20GB dengan harga RM30 sahaja. Harga ini adalah untuk Welcome deal dan hanya untuk pengguna Onexox Prepaid.

Untuk sebarang urusan dan pertanyaan berkaitan Onexox, anda boleh Whatsapp saya di nombor O1113346188 sahaja. O1O6OO9966 tidak lagi diguna untuk urusan Onexox.

Namun berita tak berapa best, data 20Gb dengan harga RM30 ini adalah data aktif dan bukannya data Season Pass.

Cara Nak Beli Welcome Deal 20GB

Maknanya, 20GB data wajib dihabiskan dalam tempoh 30 hari selepas pembelian dibuat. Dan untuk mendapatkan data 20GB ni pengguna Onexox Prepaid perlu membeli Welcome Deal dalam tempoh 10 hari selepas mendaftarkan simkad Onexox Prepaid.

Cara nak beli Welcome Deal 20GB ni, pengguna baru Onexox Prepaid perlu SMS SP FAT20 ke 23388 dalam tempoh 10 hari selepas simkad diaktifkan.

Sesuai Untuk Heavy User

Heavy user lebih sesuai.

Bagi pengguna yang heavy user (data), Welcome deal ini sesuai untuk anda. Yang mana setakat 20GB pasti boleh dihabiskan dalam tempoh kurang dari 30 hari. Kalau dalam tempoh 30 hari data itu tidak dihabiskan, maka selebihnya akan burn. Welcome Deal yang ini bersifat tidak kekal.

Welcome Deal Yang Lebih Sesuai dengan Corak Penggunaan

Namun bagi pengguna yang suka berjimat cermat, saya sarankan beli Welcome Deal lain yang lebih berbaloi. Maksud saya, belilah welcome deal yang sesuai dengan corak penggunaan masing-masing.

Saya lebih suka Welcome Deal RM50 yang dapat 10GB Data dan 333 minit panggilan. Semua data dan minit panggilan tu disimpan dalam kaunter Season Pass dan boleh digunakan pada bila-bila masa dengan jumlah yang sedikit.

Hubungi Saya untuk Bantuan

Bagi anda yang perlukan bantuan berkenaan Onexox, sama ada Prepaid atau Black, boleh Whatsapp saya di O1113346188 sekarang. Semua urusan pembelian sim boleh dibeli secara online untuk Prepaid dan Black.