Cara Topup User Onexox Lain guna Pin Beli Kat 7 Eleven

Tau tak sebenarnya user Onexox boleh topupkan user xox/onexox lain? Selain guna menu USSD *150# tu saya akan tunjukkan cara topup user onexox lain tanpa guna menu USSD.

Cara Topup User Onexox Lain

Tapi cara ni adalah untuk mereka yang beli nombor Pin kt 7 eleven atau mana-mana e-Pay.

Caranya guna dail code jugak.

*150*1*16DigitPin*0123456789# dan tekan dail.

Kalau nak topup untuk diri sendiri sama jugak codenya, cuma buang nombor telefon tu.

Contoh kalau nak topup diri sendiri guna Nombor Pin.

*150*1*16DigitPin# dan tekan dail.

Senang kan?

Saya kongsikan cara cara topup yang ni sebab kadang-kadang kalau guna menu *150# tu tak berjaya.

Topup unsuccessful.

Tapi kalau guna cara *150*1*noPin*noTel# memang rate kejayaan 100%.

Nak topup lebih senang?

Atau nak lebih senang saya boleh topupkan direct.

Berapa pun jumlahnya, boleh.

Nak RM1? Nak RM100?

Boleh.

Nak topup RM0.01 pun boleh.

Whatsapp saya O1O6OO9966 okay.

Selain tu boleh jugak topup guna method lain (secara online)

Saya ada buat artikel pasal topup guna method lain bertajuk Cara Mudah Topup Onexox Paling Mudah secara online.

Baca okey.

Apa kata komen sikit berkenaan perkongsian saya ni.

Leave a Reply