Senarai Nombor Plate Terkini F

Senarai siri nombor plate terkini F adalah FF. Namun masih terdapat siri FB, FC, FD, FE untuk ditempah. Selain itu terdapat juga plate siri NPI (Nombor pendaftaraan Istimewa) seperti Malaysia, GOLD, dan M_M.

Anda boleh gunakan borang carian di bawah ini untuk mencari nombor pendaftaran yang dikehendaki secara spesifik. Contohnya anda berminat dengan nombor 8055, anda boleh terus masukkan nombor berkenaan dalam ruangan di bawah ini dan tekan butang Cari.

Sekiranya nombor yang anda cari itu ada (available), ia akan terpapar selepas anda menekan butang Cari.

Database Search

Nombor yang terdapat dalam senarai ini tidak semestinya masih available. Anda perlu menghubungi saya untuk semakan kali kedua sekaligus mendapatkan harga bagi nombor pendaftaran yang dikehendaki.

Anda perlu mengemukakan salinan kad pengenalan dan bayaran untuk urusan tempahan. Selepas itu akan akan mendapat slip nombor pendaftaran yang saya akan hantar melalui Whatsapp dalam bentuk PDF.

Anda hanya perlu serahkan slip resit nombor plate kepada jurujual kereta (SA) untuk tujuan pendaftaran ke kenderaan.

Semua senarai yang dipaparkan boleh dibeli melainkankan ianya telah didaftarkan di kenderaan lain. Anda boleh Whatsapp saya di O1O6OO9966 untuk nombor plat yang terkini.

Tempah nombor Plate Putrajaya

Untuk urusan servis tempah plate Putrajaya F, FA, FB, FC, FD, FE dan MALAYSIA, anda boleh Whatsapp O1O6OO9966. Senarai nombor di atas hanyalah rujukan semata-mata. Nombor tersebut mungkin sudah ditempah oleh oleh orang lain.

Jadi untuk melancarkan urusan, adalah lebih baik anda menyenaraikan 5-10 nombor pilihan anda. Sekiranya nombor pertama yang anda pilih telah didaftarkan orang lain, anda masih ada 5-9 nombor lain untuk ditempah sekiranya anda membuat senarai berdasarkan nombor-nombor diatas.