Topup Kredit Untuk Ibu Bapa Anda Tanpa Beli Topup

Jadilah anak yang bertanggungjawab jaga keperluan ibu bapa. Salah satunya topup kredit ibu bapa anda tanpa perlu beli topup.

Untuk sebarang urusan dan pertanyaan berkaitan Onexox, anda boleh Whatsapp saya di nombor O1113346188 sahaja. O1O6OO9966 tidak lagi diguna untuk urusan Onexox.

Lagi sekali aku nyatakan kat sini teknik ni hanya boleh dilakukan sekiranya korang guna talian Onexox, selain talian onexox aku tak pasti.

 

Topup Kredit Untuk Ibu Bapa Anda Tanpa Beli Topup

Sebenarnya ada 2 cara untuk korang bantu ibu bapa korang isi kredit dalam henset diaorang.

Yang pertama korang isi kredit korang sendiri dan transfer atau sharing kredit korang tu ke nombor ibu bapa korang. Selain dapat kredit, tempoh sah aktif simkad diaorang pun bertambah.

Ye, tempoh sah aktif nombor telefon korang jugak bertambah. Cara kedua pulak adalah dengan meletakkan nombor ibu bapa korang sebagai penerima insentif User Get User (UGU) yang ditawarkan dalam telco onexox.

Gunakanlah kelebihan UGU ini untuk korang berbakti kepada ibubapa korang. Jumlah terkumpul insentif UGU ini akan dikreditkan ke dalam henpon user pada 20hb setiap bulan.

Untuk keterangan lanjut berkenaan UGU boleh halo2 aku kat O1060O9966.

Soal tempoh sah aktif nombor tu bukan ceritanya di Onexox

Bukan berapa besar yang kita beri, tapi apa yang kita beri.

Kekadang tu memang nampak kecik sumbangan kita terhadap ibubapa kita. Tapi sekurang-kurangnya kita berusaha membantu walaupun sedikit.

Nanti dah lama insyaAllah boleh bantu dari segi lain pulak. Aku harap perkongsian ini bermanfaat untuk korang dan dapat memberikan sedikit idea untuk kita sama-sama memberikan bakti terhadap ibu bapa kita.