UGU Onexox, User Get User. Maksud Lengkap Padat

Maksud UGU Onexox adalah User Get User.

Onexox adalah satu-satunya telco yang bagi ganjaran kepada pengguna talian Onexox Prepaid atau Onexox Black.

Camna tu?

Melalui User Get User ni lah.

Cara Dapatkan Komisen UGU Onexox

Dia camni, kalau anda pengguna Onexox Black atau Prepaid dan anda suka dengan plan yang anda guna, mestilah anda nak rekemen kat keluarga atau kawan kan?

Apa yang perlu anda buat adalah bagitau mana-mana dealer Onexox yang kawan atau keluarga anda nak guna Onexox jugak.

Dan anda perlu bagitau pada dealer Onexox tersebut untuk masukkan nombor Onexox anda sebagai UGU.

Menjadi kewajiban Dealer Onexox untuk memasukkan nombor Onexox anda untuk pendaftaran baru tadi sebagai nombor UGU.

Kena pastikan dealer tu jujur la.

Macam saya. :p

Berapa Nilai Komisen yang anda akan terima?

Tak banyak.

Tapi nilai tu melebihi komisen yang diterima oleh Dealer Onexox tu sendiri.

Setiap nombor yang berjaya didaftarkan, sama ada nombor baru (Starter Pack) atau MNP (Kekalkan nombor), UGU akan terima 6% komisen dari nilai topup/tambah nilai yang dibuat oleh nombor yang didaftarkan tadi.

Nice kan?

Contoh user yang anda rekemen tadi buat tambah nilai atau bayar bil Onexox Black sebanyak RM10.

Maka 6% dari RM10 tu tadi adalah RM0.60 sen.

Tak banyak kan?

Tapi siapa nak bagi?

Telco Onexox bagi komisen sebagai balasan sebab anda tolong perkenalkan orang lain untuk gunakan Onexox.

Dan anda akan menerima komisen itu selagi user tu masih menggunakan sim Onexox.

Cara Pembayaran Komisen UGU Onexox

Itu kalau anda rekemen sorang, camna kalau anda rekemen 10 orang?

Dan setiap orang buat tambah nilai atau bayar bil sebanyak RM10?

Dalam bulan tu anda akan dapat RM6 dimasukkan sebagai kredit topup secara terus ke dalam phone anda setiap hujung bulan.

Contoh SMS terima UGU Onexox
 terima SMS UGU di hujung bulan

Boleh tunaikan Komisen UGU Onexox

Kalau jumlah terkumpul komisen UGU anda pada bulan tu melebihi RM50, anda boleh request untuk cash out duit tu masuk ke dalam bank dan bukan masuk jadi kredit lagi macam biasa.

Cara nak cash out atau pantau berapa yang anda dapat dari komisen UGU ni boleh tengok kat paparan Onesys.

Kena daftar la akaun kat situ.

UGU Tanda Onexox Hargai Usaha User.

UGU ni bukan benda baru dalam Onexox.

Sejak Onexox wujud memang dah diperkenalkan konsep ni.

Cuma mungkin perkara ni kurang didedahkan.

Cuba bagitau saya, telco mana yang bagi komisen kepada usernya hanya dengan memperkenalkan user baru untuk guna Onexox.

Kerja daftar semua Dealer Onexox yang akan buat.

anda sebagai user buat apa?

Cuma ajak kawan dan bagitau dealer untuk masukkan nombor Onexox anda sebagai UGU.

Itu je.

Beli SIM Onexox

Tiada sebarang syarat dikenakan kat plan Onexox Prepaid atau Black.

Selagi anda rekemen user untuk gunakan Onexox, anda akan terima komisen.

So sekarang anda dah alert,

Kalau nak rekemen rakan beli sim Onexox, cari dealer dan mintak dealer masukkan nombor anda sebagai UGU.

Mana-mana dealer Onexox buat.

Dan hanya dealer yang layak masukkan UGU untuk setiap pendaftaran pengguna baru Onexox.

Dah alang-alang anda nak cari sim untuk kenalan anda, hubungi saya di Whatsapp O1O6OO9966 untuk pendaftaran atau beli simkad Onexox untuk kenalan anda.

Iklan

Leave a Reply