Cara Topup Onexox Paling Mudah Secara Online

Posted by

Channel paling mudah untuk topup onexox adalah secara online. Ramai yang nak tahu kat mana nak topup simkad onexox ni kan?

topup onexox di mana?
Di mana nak topup onexox

Topup Onexox

Ada beberapa channel sebenarnya kalau nak topup onexox prepaid atau onexox Black korang secara online.

  1. Gunakan Apps Black. (baca cara bayar bil / topup guna apps Black)
  2. Mintak dealer onexox topupkan (Whatsapp O1O6OO9966)
  3. Online banking (Maybank, Bank Islam dan BSN)
  4. dan gunakan Aplikasi Boost.
  5. Topup guna Onexox Fast.

Cara kat atas ni adalah cara untuk topup Nombor onexox (Prepaid/Black) atau voopee anda secara online selain beli pin topup kat 7e, Petronas, Shell, dan lain-lain.

Saya terangkan satu persatu dengan lebih detail untuk memudahkan anda topup sim onexox anda.

Baca cara nak topup nombor Onexox guna PIN sekarang.

Guna Aplikasi Black

Sama ada anda pengguna Onexox Prepaid atau Onexox Black, anda boleh gunakan aplikasi ni. Dengan apps ni anda boleh urus akaun onexox anda macam bayar bil, topup nombor, kongsi data, minit dan sms sekaligus dan macam-macam lagi.

Baca kat artikel Cara Bayar Bil dan Topup Onexox guna Aplikasi black sekarang untuk keterangan lanju.

Selain tu, boleh jugak untuk pantau call log, duration call, sms out, belikan data untuk nombor lain, dan macam-macam setting lagi.

Mintak Dealer Onexox Topupkan

Cara ni paling ramai user mintak saya topupkan simkad mereka.

Mungkin sebab user-user ni percaya kat saya (thanks).

Methodnya?

Mereka hanya perlu Whatsapp atau sms saya berapa jumlah dan nombor yang nak ditopup.

Biasanya mereka dah siap-siap bank in. Dan saya akan topupkan terus melalui sistem topup onesys dealer.

Saya rekemen cara ini.

Mana-mana user onexox yang nak topup boleh whatsapp saya O1O6OO9966 untuk topupkan akaun onexox anda.

Boleh je nak topup akaun Prepaid atau nak bayar bil akaun Onexox Black.

Online Banking Untuk Topup Onexox

Cara ini memang paling popular bagi pengguna sim selain onexox.

Contohnya macam Maxis, Digi dan Xpax.

Channel untuk topup Onexox direct dari bank-bank ni pun masih kurang.

Setakat ni ada di Maybank (Apps M2U dan Web Maybank), BSN, dan Bank Islam.

Tapi kalau guna XOX Fast, semua online banking pun boleh guna.

Gunakan Apps Boost.

Boost ni adalah Apps untuk payment sebenarnya.

Dah makin popular dan digunakan outlet-outlet terkenal. Kat RnR Ayer Keroh pun banyak kedai guna pembayaran melalui Apps Boost ni.

Yang bestnya, apps ni boleh beli topup.

Kejap, ada lagi yang best.

Setiap kali transaksi sama ada saya beli nasi campur kat Rnr atau mana-mana kedai saya akan terima bonus dari Apps ni.

Macam cashback la.

And yes, setiap kali topup saya akan dapat cashback dari Boost.

Untuk penerangan lanjut baca artikel saya bertajuk Dapat Cashback Topup Prepaid Guna Boost.

tengok video ni https://www.youtube.com/watch?v=J5aKFSx2iPk

Beli sim Onexox

Untuk pertanyaan dan pembelian sim onexox, boleh hubungi saya.

Nak pilih nombor baru atau kekalkan nombor terus pilih kat sini.

Saya sudi jawab soalan anda berkaitan onexox.

Rating Pembaca
[Total: 1 Average: 5]

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *