Cara Terminate Simkad ToneWow

Posted by

Tone Wow adalah satu program yang menggunakan telco Digi sebagai platform untuk menjana duit. Saya nak tunjukkan cara untuk terminate simkad tonewow.

Selain dari jana duit tu, fungsi call, data, sms semua tetap ada pada kadar panggilan 32 sen seminit, 15 sen/sms, dan data 10sen/1MB. Rujukan laman tone wow.

tonewow ke onexox simkad
tetap ada fungsi call, sms dan data

Bukan Semua Orang Nak berniaga Simkad

Saya tak nak komen pasal konsep berniaga yang ditawarkan tone Wow.

Tapi yang pasti, tak semua orang nak berniaga Tone Wow.

Anda beli simkad nak guna data, call, sms kan?

Nak mintak tolong bagi rate 5 bintang untuk artikel ni kat hujung artikel. Terima kasih.

Bukan nak berniaga kan?

Dah jangan bebankan kepala pasal berniaga simkad.

Apatah lagi rate data, call dan sms yang agak tinggi.

Jadi sekiranya anda adalah user Tone Wow yang nak tamatkan atau terminate simkad anda, boleh lah bertukar ke Onexox.

Terminate Simkad Tonewow

Kenapa ke Onexox?

Sebab Onexox satu-satunya telco bagi kadar panggilan lebih murah, data boleh simpan dan kongsi kepada user Onexox lain.

Dan yang paling penting, ada tempoh sah 2 tahun 4 bulan.

Cara Untuk tukar Tone Wow ke Onexox.

Sangat simple.

Anda hanya perlu daftar sendiri di Laman Rasmi Onexox untuk pertukaran.

Klik SINI, dan tekan butang SWITCH OVER untuk kekalkan nombor Tone Wow anda ke Onexox.

Penghantaran Simkad Percuma

Simkad Onexox akan dihantar terus ke rumah anda tanpa sebarang caj pos.

Kalau nak saya daftarkan pun boleh.

Whatsapp O1O6OO9966 untuk saya bantu sekiranya anda menghadapi  masalah pendaftaran untuk tukar simkad Tone Wow ke Onexox.

Rating Pembaca
[Total: 2 Average: 3]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *