Cara Terminate Simkad ToneWow

Posted by

Tone Wow adalah satu program yang menggunakan telco Digi sebagai platform untuk menjana duit. Saya nak tunjukkan cara untuk terminate simkad tonewow.

Selain dari jana duit tu, fungsi call, data, sms semua tetap ada pada kadar panggilan 32 sen seminit, 15 sen/sms, dan data 10sen/1MB. Rujukan laman tone wow.

tonewow ke onexox simkad
tetap ada fungsi call, sms dan data

Bukan Semua Orang Nak berniaga Simkad

Saya tak nak komen pasal konsep berniaga yang ditawarkan tone Wow.

Tapi yang pasti, tak semua orang nak berniaga Tone Wow.

Anda beli simkad nak guna data, call, sms kan?

Nak mintak tolong bagi rate 5 bintang untuk artikel ni kat hujung artikel. Terima kasih.

Bukan nak berniaga kan?

Dah jangan bebankan kepala pasal berniaga simkad.

Apatah lagi rate data, call dan sms yang agak tinggi.

Jadi sekiranya anda adalah user Tone Wow yang nak tamatkan atau terminate simkad anda, boleh lah bertukar ke Onexox.

Terminate Simkad Tonewow

Kenapa ke Onexox?

Sebab Onexox satu-satunya telco bagi kadar panggilan lebih murah, data boleh simpan dan kongsi kepada user Onexox lain.

Dan yang paling penting, ada tempoh sah 2 tahun 4 bulan.

Cara Untuk tukar Tone Wow ke Onexox.

Sangat simple.

Anda hanya perlu daftar sendiri di Laman Rasmi Onexox untuk pertukaran.

Klik SINI, dan tekan butang SWITCH OVER untuk kekalkan nombor Tone Wow anda ke Onexox.

Penghantaran Simkad Percuma

Simkad Onexox akan dihantar terus ke rumah anda tanpa sebarang caj pos.

Kalau nak saya daftarkan pun boleh.

Whatsapp O1O6OO9966 untuk saya bantu sekiranya anda menghadapi  masalah pendaftaran untuk tukar simkad Tone Wow ke Onexox.

Rating Pembaca
[Total: 9 Average: 2.4]

8 comments

    1. kena pergi ke mana2 kedai yang jual sim digi dan mintak mereka buatkan. kalau nak ke onexox, saya boleh buatkan whatsapp saya 0106009966

  1. Mcm gampang onexox ni …ketandusan market ke .. Satu2 nya produk didunia anak sykt mvno xox mobile (bukan bumi )yg di latih utk mnjatuh bisnes pesaing dr kalangan bangsa sendiri.. Bangsa sendiri di laga kan tokey tersenyum lebar kira untung ..

  2. Byk komen hentam onexox dipadam ye .. Takut kebenaran ke apa .. Onexox hanya anak sykt xox mobile ..kuda tunggangan …insaflah adzril ..byk org dh tau siapa ariesham tu ..kamu semua hanya kambing2 mereka ..

    1. Kesiannya… Jgn lah buta mata n buta hati.. Kat mana aku delete komen?

      Cuba bukak besar2 sket mata tu. Dan cuba lah maafkan diri sendiri wahai aiman afiq. Meroyan dari dulu sampai sekarang.

      Ke memang ada KPI meroyan untuk naikkan income?

      Kesian sgt tau.

    2. Biarlah jadi kuda tunggangan pun. Ko xnak jadi kuda, xyah lah menyibuk. Masa ko byk dibazirkan untuk meroyan.. Rugi sgt bang.

      Orang bisnes habiskan masa kat marketing. Bukan meroyan sana sini.

      Ko meroyan tp income camtu gak. Apa yg cuba ko pertahankan? Hahaha kesian sgt.

      Secara psycology, org mcm ko ni kurang dapat kasih sayang dari mak bapak dan takde kawan.. Malah xde objektif jelas dalam hidup. Sebab tu merayau2 cari pasal n kacau org.

      Sebab tu aku sarankan ko maafkan diri ko dan apa pun yg jadi kt diri ko sebelum2 ni.

      InsyaAllah ko akan bahagia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *