Cara daftar sim Onexox (SP dan MNP) online

Posted by

Saya pun sebenarnya pelik, camna ada sesetengah orang yang bukan dealer Onexox boleh dapatkan sim kosong Onexox (MNP dan Starter pack). Lepas tu yang paling pelik, diaorang tak tahu nak daftar sim onexox tu.

Dia semacam perkara yang pelik.

Maaf, kalau anda salah sorang yang bukan dealer Onexox dan memiliki simkad Onexox yang belum didaftarkan, anda tak boleh daftar sim Onexox tu.

Hanya dealer yang boleh daftarkan simkad Onexox tu, sama ada sim MNP atau sim SP (Starter Pack)

Anda perlu hubungi dealer Onexox terdekat untuk daftarkan sim anda.

Nak mintak tolong bagi rate 5 bintang untuk artikel ni kat hujung artikel. Terima kasih.

Contohnya sayalah.

Whatsapp O1O6OO9966 untuk urusan pendaftaran simkad Onexox anda. Sebelum anda decide untuk bertukar ke telco Onexox, anda perlu pilih sama ada nak guna Onexox Black atau Onexox Prepaid.

Pening nak pilih?

Baca dulu artikel saya berkenaan Onexox Black atau Prepaid yang sesuai untuk anda. Panjang lebar saya terangkan kat sini.

Lepas baca insyaAllah boleh decide nak guna mana.

Malas baca?

Terus Whatsapp saya O1O6OO9966.

Rating Pembaca
[Total: 3 Average: 3.7]

2 comments

  1. Saya ada membeli sim card onexox berwarna hijau tapi tak pernah altif aktif… Nombor tu tertera 01156955086 tapi tak diaktifkan… Saya hampir membuang sim card ini… Nombor siri 896019150140292662… Adakah sim kad ni masih boleh digunakan atau tak boleh digunakan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *