Plan Onexox Black Terbaru dan Terkini

Di hari yang berbahagia ni saya nak ulang balik konten berkenaan Plan Onexox Black. Memandangkan ada beberapa plan terbaru yang muncul kebelakangan ni.

Plan Onexox Black terbaru

plan onexox black terbaru dan harga komitment bulanan
Plan Onexox Black terbaru dan terkini

*Untuk plan B59e, plan ini dikhaskan untuk mereka yang guna smartphone yang support eSIM.

Jadi sebelum anda pilih plan Onexox Black yang B59e tu, sila pastikan phone anda support eSIM.

** Untuk B59Plus30 pulak, plan ini hanya untuk user baru, atau pendaftaran baru.

Syarat Pendaftaran bagi Plan B59Plus30

Bagi user Onexox sedia ada, anda tak boleh nak upgrade plan atau downgrade plan ke B59Plus30 ni.

Kalau anda downgrade atau upgrade ke Plan B59Plus30 ni dari plan Onexox Black sedia ada, ia akan jadi Plan B89 secara automaik.

Yang mana B89 tidak mempunyai Unlimited call. Yang mana pada saya masih ada kelebihan tersendiri yang orang tak nampak.

Bayar bil Onexox Black

Saya pernah nyatakan cara untuk bayar bil bagi Onexox Black pada artikel saya sebelum ni.

Saya galakkan user topup guna XOX Fast, atau beli PIN topup di 7 eleven.

Atau paling efektif, topup dari dealer Onexox yang sah, contohnya saya.

Whatsapp O1O6OO9966 untuk topup atau bayar bil Onexox Black ataupun Onexox Prepaid.

Mana nak beli sim Onexox?

Anda boleh dapatkan sim Onexox Black atau Prepaid dari pihak Onexox terus ke rumah anda.

Atau terus hubungi saya seperti nombor yang saya bagi kat atas tu.

Kalau anda masih ragu dan tak tahu plan mana yang nak dipilih, sama ada nak Onexox Black atau Onexox Prepaid, boleh jugak hubungi saya.

Bukan apa, ada user yang tak tahu plan mana yang sesuai untuk dirinya berdasarkan penggunaan sebulan.

Dari Plan Onexox Black je ada 8 pilihan.

Jadi nak tahu yang mana sesuai untuk anda berdasarkan cara penggunaan data, minit panggilan dan sms, dan juga mengikut bajet pokej anda.

InsyaAllah semua yang terbaik.

Demi penjimatan.

Iklan

Leave a Reply