Plan Onexox Black Terbaru dan Terkini

Di hari yang berbahagia ni saya nak ulang balik konten berkenaan Plan Onexox Black. Memandangkan ada beberapa plan terbaru yang muncul kebelakangan ni.

Ini adalah plan Onexox Black yang paling popular.

Plan Onexox Black terbaru B59DB dan B89DB

Saya memang akan sarankan user plan B59DB dan B89DB. Ini adalah plan terbaru Onexox Black yang tapau semua plan Black yang lain. Malah plan b59db dan b89db ni lebih berbaloi dari plan internet telco lain kat luar sana.

Syarat Pendaftaran bagi Plan B59DB dan B89DB

Bagi user Onexox prepaid, anda hanya perlu bayar RM59 untuk upgrade ke Plan B59DB dan RM89 untuk upgrade ke plan B89DB.

Manakala bagi pengguna plan Onexox Black yang nak bertukar ke plan data buffet (b59DB dan b89DB) perlu membuat bayaran cagaran.

Plan Terkini + Plan Terbaru + Tunggakan sekiranya ada. Anda boleh baca lengkap cara kiraan untuk bertukar dari plan black ke plan black yang lain dalam artikel saya sebelum ini.

Sekiranya plan yang anda langgan sekarang adalah B39plus20, maka anda perlulah bertukar ke B59DB kerana bayaran bulanannya sama iaitu RM62.54. B59DB dapat 44GB data manakala b39plus20 dapat 12GB data sahaja.

Bayar bil Onexox Black

Saya pernah nyatakan cara untuk bayar bil bagi Onexox Black pada artikel saya sebelum ni.

Saya galakkan user topup guna XOX Fast, atau beli PIN topup di 7 eleven. Atau paling efektif, topup dari dealer Onexox yang sah, contohnya saya.

Whatsapp O1O6OO9966 untuk topup atau bayar bil Onexox Black ataupun Onexox Prepaid.

Mana nak beli sim Onexox?

Anda boleh dapatkan sim Onexox Black atau Prepaid dari pihak Onexox terus ke rumah anda.

Atau terus hubungi saya seperti nombor yang saya bagi kat atas tu.

Kalau anda masih ragu dan tak tahu plan mana yang nak dipilih, sama ada nak Onexox Black atau Onexox Prepaid, boleh jugak hubungi saya.

Bukan apa, ada user yang tak tahu plan mana yang sesuai untuk dirinya berdasarkan penggunaan sebulan.

Dari Plan Onexox Black je ada 8 pilihan.

Jadi nak tahu yang mana sesuai untuk anda berdasarkan cara penggunaan data, minit panggilan dan sms, dan juga mengikut bajet pokej anda.

InsyaAllah semua yang terbaik.

Demi penjimatan.