Plan Data Onexox Prepaid & Onexox Black

Onexox makin hari makin berkembang maju. Pelan Data Onexox Prepaid & Onexox Black makin murah dan kompetetif.

Semakin ramai mula nampak perjuangan syarikat telco Onexox menentang pakej kapitalis yang memanipulasi kefahaman kebanyakan pengguna perkhidmatan telekomunikasi kat Malaysia.

Postpaid onexox baru

Onexox Black

InsyaAllah saya cukup jelas dengan objektif Onexox.

At least bab memberi kesedaran ‘penipuan’ yang berlaku dalam perkhidmatan telco lain.

Plan Data Onexox Prepaid Onexox Black

Prepaid Onexox

Macam yang saya pernah kongsikan sebelum ni, Data Onexox kini lebih popular dilanggan dengan pakej Season Pass.

Beritahu saya, telco mana yang boleh beli data dan simpan data untuk kegunaan kemudian hari?

Betul, data Onexox boleh disimpan sampai bila-bila selama tempoh sah sim aktif.

Jangan lupa, sim Onexox punya validity minimum adalah 2 tahun 4 bulan.

Ada?

Beritahu saya telco (segmen prepaid) mana yang membolehkan penggunanya mengawal penggunaan data bulanan mengikut keperluan?

Beritahu saya, telco mana yang tak memaksa pengguna topup semata-mata untuk validity sim?

Season Pass Data Onexox Prepaid

FAT10

Harga RM50, data 10gb.

FAT5

Harga RM30, data 5gb.

FATVOICE

Harga RM30, minit panggilan 333 minit bersamaan 5 jam 30 minit.

Ok cukup setakat ni bab prepaid.

Plan Data Onexox Black

The best Hybrid plan ever made. Tetap pada objektifnya, Guna apa yang anda perlukan.

Digelar Onexox Black. Guna apa yang diperlukan, selebihnya simpan dan foward ke bulan depan.

Antara Pakej Onexox Black;

B10

RM10 sebulan, 1gb hi-speed data dan 20 minit panggilan.

B39

RM39 sebulan, 6gb hi-speed data, 50 minit panggilan, 50 sms, muzik.

B59

RM59 sebulan, 12gb hi-speed data, 100 minit panggilan, 100 sms, muzik.

B89

RM89 sebulan, 18gb hi-speed data, 200 minit panggilan, 200 sms, muzik.

B149

RM149 sebulan, 30gb hi-speed data, 300 minit panggilan, 300 sms, muzik.

Keistimewaan Onexox Black

Semua data dan minit panggilan yang tak dihabiskan pada bulan itu, akan dibawa ke bulan hadapan!

Takdelah nak bazirkan apa yang kita dah bayar.

Contoh, bayar RM59 sebulan dapat 12gb Hi-speed data.

Cukup bulan cuma pakai 2gb. Takkan lah kita nak biarkan 10gb tu burn kan? Kita dah bayar kot. Hak kita tu. So dalam Onexox Black, ianya dibawa ke hadapan.

Kalau habis?

Hanya perlu beli macam biasa pakej season pass dan bayar dalam bil (atau disebut bayar guna topup).

Menarik kan?

Hubungi saya 01O6OO9966 untuk langgan Onexox Prepaid dan Onexox Black sekarang.

24 Comments

  1. Azman
    • Adzril
  2. Zeo
    • Adzril
  3. Zulnasry
  4. Zulnasry
    • Adzril
  5. Shahrir
    • Adzril
  6. Kerel
    • Adzril
  7. Clarence Amin
    • Adzril
  8. JAMAl wes
    • Adzril
  9. Hafiz58
    • Adzril
  10. Azyaa
    • Adzril
  11. HARILFANI ISMAIL
    • Adzril

Leave a Reply