Plan Data Onexox Prepaid & Onexox Black

Onexox makin hari makin berkembang maju. Pelan Data Onexox Prepaid & Onexox Black makin murah dan kompetetif.

Semakin ramai mula nampak perjuangan syarikat telco Onexox menentang pakej kapitalis yang memanipulasi kefahaman kebanyakan pengguna perkhidmatan telekomunikasi kat Malaysia.

Plan terkini Onexox Postpaid terbaru
Plan Onexox Black Baru

InsyaAllah saya cukup jelas dengan objektif Onexox.

At least bab memberi kesedaran ‘penipuan’ yang berlaku dalam perkhidmatan telco lain.

Plan Data Onexox Prepaid Onexox Black

Prepaid Onexox

Macam yang saya pernah kongsikan sebelum ni, Data Onexox kini lebih popular dilanggan dengan pakej Season Pass.

Beritahu saya, telco mana yang boleh beli data dan simpan data untuk kegunaan kemudian hari?

Betul, data Onexox boleh disimpan sampai bila-bila selama tempoh sah sim aktif.

Jangan lupa, sim Onexox punya validity minimum adalah 2 tahun 4 bulan.

Ada?

Beritahu saya telco (segmen prepaid) mana yang membolehkan penggunanya mengawal penggunaan data bulanan mengikut keperluan?

Beritahu saya, telco mana yang tak memaksa pengguna topup semata-mata untuk validity sim?

Season Pass Data Onexox Prepaid

FAT10

Harga RM50, data 10gb.

FAT5

Harga RM30, data 5gb.

FATVOICE

Harga RM30, minit panggilan 333 minit bersamaan 5 jam 30 minit.

Ok cukup setakat ni bab prepaid.

Plan Data Onexox Black

The best Hybrid plan ever made. Tetap pada objektifnya, Guna apa yang anda perlukan.

Digelar Onexox Black. Guna apa yang diperlukan, selebihnya simpan dan foward ke bulan depan.

Antara Pakej Onexox Black;

PLANB10B39B59B89
DATA1GB8GB12GB18GB
MINIT2050200
SMSTIADA50100200
HARGARM10RM39RM59RM89

Baca artikel Plan Onexox Black yang terkini dan terbaru.

Keistimewaan Onexox Black

Semua data dan minit panggilan yang tak dihabiskan pada bulan itu, akan dibawa ke bulan hadapan!

Takdelah nak bazirkan apa yang kita dah bayar.

Contoh, bayar RM59 sebulan dapat 12gb Hi-speed data.

Cukup bulan cuma pakai 2gb. Takkan lah kita nak biarkan 10gb tu burn kan? Kita dah bayar kot. Hak kita tu. So dalam Onexox Black, ianya dibawa ke hadapan.

Kalau habis?

Hanya perlu beli macam biasa pakej season pass dan bayar dalam bil (atau disebut bayar guna topup).

Menarik kan?

Hubungi saya 01O6OO9966 untuk langgan Onexox Prepaid dan Onexox Black sekarang.