Plan Data Onexox Prepaid & Onexox Black

Posted by

Onexox makin hari makin berkembang maju. Pelan Data Onexox Prepaid & Onexox Black makin murah dan kompetetif.

Semakin ramai mula nampak perjuangan syarikat telco Onexox menentang pakej kapitalis yang memanipulasi kefahaman kebanyakan pengguna perkhidmatan telekomunikasi kat Malaysia.

Plan terkini Onexox Postpaid terbaru
Plan Onexox Black Baru

InsyaAllah saya cukup jelas dengan objektif Onexox.

At least bab memberi kesedaran ‘penipuan’ yang berlaku dalam perkhidmatan telco lain.

Plan Data Onexox Prepaid Onexox Black

Prepaid Onexox

Macam yang saya pernah kongsikan sebelum ni, Data Onexox kini lebih popular dilanggan dengan pakej Season Pass.

Beritahu saya, telco mana yang boleh beli data dan simpan data untuk kegunaan kemudian hari?

Betul, data Onexox boleh disimpan sampai bila-bila selama tempoh sah sim aktif.

Jangan lupa, sim Onexox punya validity minimum adalah 2 tahun 4 bulan.

Ada?

Beritahu saya telco (segmen prepaid) mana yang membolehkan penggunanya mengawal penggunaan data bulanan mengikut keperluan?

Beritahu saya, telco mana yang tak memaksa pengguna topup semata-mata untuk validity sim?

Season Pass Data Onexox Prepaid

FAT10

Harga RM50, data 10gb.

FAT5

Harga RM30, data 5gb.

FATVOICE

Harga RM30, minit panggilan 333 minit bersamaan 5 jam 30 minit.

Ok cukup setakat ni bab prepaid.

Plan Data Onexox Black

The best Hybrid plan ever made. Tetap pada objektifnya, Guna apa yang anda perlukan.

Digelar Onexox Black. Guna apa yang diperlukan, selebihnya simpan dan foward ke bulan depan.

Antara Pakej Onexox Black;

PLANB10B39B59B89
DATA1GB8GB12GB18GB
MINIT2050200
SMSTIADA50100200
HARGARM10RM39RM59RM89

Baca artikel Plan Onexox Black yang terkini dan terbaru.

Keistimewaan Onexox Black

Semua data dan minit panggilan yang tak dihabiskan pada bulan itu, akan dibawa ke bulan hadapan!

Takdelah nak bazirkan apa yang kita dah bayar.

Contoh, bayar RM59 sebulan dapat 12gb Hi-speed data.

Cukup bulan cuma pakai 2gb. Takkan lah kita nak biarkan 10gb tu burn kan? Kita dah bayar kot. Hak kita tu. So dalam Onexox Black, ianya dibawa ke hadapan.

Kalau habis?

Hanya perlu beli macam biasa pakej season pass dan bayar dalam bil (atau disebut bayar guna topup).

Menarik kan?

Hubungi saya 01O6OO9966 untuk langgan Onexox Prepaid dan Onexox Black sekarang.

Rating Pembaca
[Total: 1 Average: 5]

26 comments

    1. Kalau tak topup utk renew, dalam masa 3 bln line akan di bar.

      Kenapa diwujudkan black?
      1. Ramai yang tanya nak postpaid. (Tp black bkn postpaid)
      2. Tak perlu aktifkan data untuk guna data. Kalau prepaid perlu aktifkan data dari seasonpass.

      Apapun saya still pengguna tegar prepaid onexox. Belum berhasrat ke onexox Black.

      Btw, good question.

  1. Assalamualaikum Tuan macam Mana Saya Nai dapatkan simkad Baru simkad XOX Saya rosak bopih ke Saya dapat simkad Baru dgn no yg lama

  2. Assalamualaikum Saya pengguna XOX masalah sekarang simKad lama Saya rosak bolih ke Saya dapatkan simkad Baru dgn no lama

  3. Tuan ..klo saya skrg onexox black rm10 monthly..data sudah abis..saya sudah reload rm10..tp masih xboleh guna knapa yer?

  4. Saya pengguna sim black..macamana nak share data atau voice minit selain guna sms..sebab hp sy x boleh htr sms ke no 5 digit..spt 22111

    1. Current usage : penggunaan terkini
      Amount due: baki tertunggak.

      Untuk lebih lanju boleh whatsapp saya 0106009966

    1. Dail *150#
      Pilih menu 6. Seasonpass
      Pilih menu 1. Data pakej
      Pilih la pakej mana yg dikehendaki.

      Pakej seasonpass yang bukan HappyHour besar sikit, 20gb harga 100.

      Kalau nak yg kecik, boleh tunggu happy Hour atau whatsapp saya O1O6OO9966.

  5. Salam
    1. Saya nak guna utk call dan sms sahaja, ada plan yg sesuai tak?
    2. Kalau nak langgan tapi nak guna no lama boleh tak? Kalau boleh mcmmana cara?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *